padazai

Dėmių valiklis ,,Riebalai ir padažai”

Dėmių valiklis šalina augalinių aliejų, aliejų salotoms, visų kepsnių, grilio, makaronų, pomidorų, prieskonių, salotų pagardų ir padažų, pesto padažo, mirkomojo padažo, garstyčių, margarino, riešutų kremo, prieskonių dėmes. Netinka kilimams ir odai.

Naudojimas: 1. Dėmėtą audinio dalį užtieskite ant padėklo paklotos baltos sugeriamosios servetėlės. Dėmę gerai suvilgykite valikliu. 2. Leiskite 10–15 min. valikliui įsigerti į dėmę ir per šį laiką sausa servetėle kartkartėmis valykite dėmę nuo kraštų į centrą. 3. Dėmėtą vietą užtieskite ant švarios sugeriamos servetėlės, o drėgna servetėle valykite dėmę. Skalbiamų audinių dėmę galite išskalauti po tekančio vandens srove. Prireikus, leiskite valikliui ilgiau gertis į audinį arba valymo procedūrą pakartokite.

Dėmesio: Dėmes valykite prieš skalbimą. Pirmiausia nematomoje audinio vietoje patikrinkite, ar valiklis nepažeidžia audinio, neblukina spalvos. Atkreipkite dėmesį į audinio priežiūros simbolius.

Sudėtis: : 5-15 % nejoniniai ir anijoniniai tensidai, < 5 % enzimai, konservantai

Galioja 4 m. nuo pagaminimo datos (žr. Ant pakuotės).

Gamintojas: “Delta Pronatura”, Vokietija.

Talpa: 50ml